Flytta den till oss i Champions League och spela för 60.000 dollar!

Han fullo får gå morgondagens mest sedda klubbtävling i världen, European Champions League. Euro Soccer, som traditionellt förberett en gissa konkurrens om attraktiva priser. Jag antar att denna gång vi Fortuna som vinnaren delar priser för 60.000 kronor.

Principen om konkurrens är enkel. Förutsäga ordningen av de grundläggande grupperna i Champions League, jag slår korrekta resultat av matcher, plocka upp poäng och få en del av vinsten under de trettio tusen grundläggande grupper. Tävlingen är uppdelad i flera omgångar och det pris vi ger var och en av dem en chans att vinna och har även de som går senare.En annan CZK 30.000 kommer att fördelas mellan konkurrenter under våren nästa år, då Champions League når in i hans knockout etapper.

För att delta i tävlingen bara för att möta två enkla förhållanden. Den första är registrerings EuroFotbal.cz, sedan en andra registrering hos Fortuna. I båda fallen, naturligtvis, gratis. Om du deltar ensam är inte tillräckligt, men du också vill ha en chans till ett pris, måste du ändå uppfylla det tredje villkoret – att stänga under rundan där du är berättigad att vinna, åtminstone en insats vid varje Fortuna.

Med mobilanvändare i åtanke

De exakta villkoren som finns i tävlingsreglerna.

Du har uppfyllt åtminstone de två första villkoren? Då ingenting hindrar du börjar.Innan starten av turneringen vara säker på att fylla i sina tips till den slutliga ordningen av kvalgrupperna för korrekt placerade lagen går vidare eller uhodnuté få bonuspoäng. behövs order av grupperna att natipovat tisdag 15/09 20:45, fram till början av den första matchen i Champions League.

Sedan kan du börja plocka sina egna matcher. Tips till exakta resultat för varje tips kan du få upp till fem punkter beroende på hur mycket de skiljer sig från de faktiska resultaten. Tips kan naturligtvis ändras varje gång förrän i början av matchen.

tävlingens webbplats hittar du allt du behöver.Själva plockning, total ordning och sekvens av individuella rundor, stängt varje tävlande alla hans tips, listpriser eller kompletta regler innan ägnar sig åt konkurrens noga. Om du vill att din konst att jämföra med kollegor eller vänner, kan du lägga till din beställning, där de kommer att hitta en omfattande tabell.

Vi anser att vår tävling är intresserad av och du hade kul för hela varaktigheten av Champions League . Lycka till!